İyi seyirler dileriz...

Sultan ve Aziz


Warning: A non-numeric value encountered in /home/belges/public_html/belgeselsemo/wp-content/themes/muvipro/template-parts/content-single.php on line 88
167 votes, average 6,8 out of 10

Beğendiyseniz, puan verin


0 / 10

Your page rank:

Sultan ve Aziz, tarihten gelen büyük, kayıp hikayelerden birini anlatır. Doğu-Batı çatışmasının geçmiş bir döneminde geçen bu, günümüze acilen hitap ediyor. İnançlı iki adam, biri gezgin Hıristiyan vaiz, diğeri Müslüman İmparatorluğu'nun hükümdarı, karşılıklı saygı ve ortak bir zemin arayışı içinde bir asırlık savaş, güvensizlik ve sinsi propagandaya karşı çıktı.

Assisi'li Francis ve Mısır Sultanı'nın hikâyesi ve Haçlı Seferleri olarak bilinen Hıristiyan-Müslüman çatışması döneminde kanlı bir savaş alanında buluşmaları. Bu büyük bir tarih, önemli bir tarih.Sadece bugünün çatışmalar doğrudan konuşmak yok, hikayekendisi çok büyüleyici katlanmış ve döner ile çok dramatik, ve daha onların efsaneleriddia daha zorlayıcı merkezi karakterler ile.

Bir yanda Francis var, taşraassınassisi'nde yıldız gözlü bir şövalye, savaş esiri olarak yakalanıp bir yıl hapis yatsın, sonra da şiddet kurbanı olarak serbest bırakılmış, bu kadar nefrete tanık olmak için tek çözüm hayatının ve değerlerinin radikal bir yeniden düzenlenmesiydi.

Ve unutulmuş bir Müslüman prens, parlak Selahaddin'in genç yeğeni, Aslan yürekli Richard'ın ünlü rakibi, Sultan'ın sarayında büyütüldü ve annesi tarafından taht için tımar edildi İslami öğrenme batmış. İki olası kahramanı daha hayal etmek zordur. Yine de bu iki adam arasındaki buluşma, bir dönüm noktasında, tarihi değiştirdi.

Posted on:
Views:263
Tagline:The Sultan and the Saint
Quality:
Year:
Duration: 58 Min
Country:
Release:
Language:Türkçe Dublaj
Budget:$ 0,00
Director:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir