İyi seyirler dileriz...

Bu içerik Silindi veya Premium Üyelere Özeldir.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Hannibal’ın Fil Ordusu: Yeni Kanıtlar


Warning: A non-numeric value encountered in /home/belges/public_html/belgeselsemo/wp-content/themes/muvipro/template-parts/content-single.php on line 88
27 votes, average 6,6 out of 10

Beğendiyseniz, puan verin


0 / 10

Your page rank:

Kartacalı General Hannibal’in 40.000 adam, 9.000 süvari ve en ünlüsü 37 filden oluşan bir orduyla Alpleri destansı geçişinin öyküsü, İnsanlık Tarihi'nin en büyük efsanelerinden biridir. Ancak yolculuğun detayları bir muamma – hangi rotayı izledi ve hain dağlık araziyi fethetmeyi nasıl başardı?

Şimdi ilk defa, uluslararası bir bilim insanı ekibi, Alpler'in kayalık toprağının derinliklerinde gizli ipuçları arıyor – onların olağanüstü keşifleri Hannibal'in neredeyse imkansız geçişine yeni bir ışık tutuyor.

Onlara, bu kadim ordu azgın nehirlerle, düşman kabilelerle ve tüm güçlü dağın kendisinin en göz korkutucularıyla savaşırken nasıl olması gerektiğini deneyimlemek için Hannibal'in izinden giden tarihçi Dr. Tori, yolculuğun en zorlu yönlerinden biri olan fillerin hikayesini araştırarak, Havva bu askeri dehayı neyin motive ettiğini anlamaya çalışırken, dağ tırmanışında şaşırtıcı derecede iyi olabileceklerini ortaya koyuyor. 2000 yıl süren bu destansı hikayenin ardındaki gerçek, nihayet ortaya çıkarıldı.

Posted on:
Views:672
Tagline:Hannibal's Elephant Army: The New Evidence
Year:
Duration: 46 Min
Country:
Release:
Language:Türkçe Dublaj
Director:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir