İyi seyirler dileriz...

Bu içerik Silindi veya Premium Üyelere Özeldir.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Robin Hood, İlk Ünlü Kanun Kaçağı


Warning: A non-numeric value encountered in /home/belges/public_html/belgeselsemo/wp-content/themes/muvipro/template-parts/content-single.php on line 88
25 votes, average 5,7 out of 10

Beğendiyseniz, puan verin


0 / 10

Your page rank:

Gerçek hayattan mı yoksa kurgusal mı olduğu bilinmeyen bir kahraman olan Robin Hood, her şeyden önce bir kültürel referanstır. Herkes bu karakterin değerleri ve bağlılığıyla özdeşleşebilir ve bu durum yaklaşık 800 yıldır böyledir. Bu efsanevi figürün etkisine bir göz atalım.

O, tüm kıtalarda ve tüm medyalarda kutlanan bir kahramandır; popüler kültürün bir ikonu, tüm nesiller için bir erdem ve bağlılık modelidir. Ancak hakkında yapılan belgeseller çok azdır. Bu belirsiz zamanlarda, sosyal adaletin bu yıldızını yeniden ziyaret etmenin tam zamanı.

Robin hiçbir zaman modası geçmeyen bir figürdür: zalimler ve ezilenler her zaman gündemdedir. Bu film, çocuk şarkılarından edebiyata, filmlerden televizyona, çizgi romanlardan son zamanlarda video oyunlarına kadar tüm medyalarda yer alan popüler ve devrimci bir ikonun büyüleyici hikayesini anlatıyor. Fakirlerin şampiyonu, tüm nesillere, kültürlere ve dünyanın tüm bölgelerine hitap ediyor.

Yapım : ARTE G.E.I.E

Posted on:
Views:8
Quality:
Year:
Duration: 52 Min
Country:
Release:
Language:Türkçe Dublaj
Budget:$ 0,00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir