İyi seyirler dileriz...

Bu içerik Silindi veya Premium Üyelere Özeldir.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Olympia, Oyunların Kökeni


Warning: A non-numeric value encountered in /home/belges/public_html/belgeselsemo/wp-content/themes/muvipro/template-parts/content-single.php on line 88
7 votes, average 7,5 out of 10

Beğendiyseniz, puan verin


0 / 10

Your page rank:

Antik Yunanistan. Tarihi boyunca, bu medeniyet şehirlerin kardeşlik savaşlarında karşı karşıya geldiğini gördü. Yine de ordular kısa süreliğine S’entreterreuse'dan vazgeçti. Yaklaşık bin yıldır, büyük oyunlar şehirleri tanrıların koruması altındaki testler etrafında topladı.

Olympia'da sporcular, zamanlarının kahramanları, istismarlarının sahnesini göz kamaştırdı. Ancak Antik Çağ'ın sonunda Olimpiyatlar yasaklanmıştır ve harap olmuş kutsal alan sırlarını taşır. Olympie'nin anısını nasıl bulabilirim ? Arkeoloji ve yeni teknolojiler sayesinde bugün kutsal alanı tekrar ziyaret edeceğiz.

Sentetik görüntüler, dünyanın 7 harikasından biri olan Zeus'un görkemli heykeli gibi başyapıtları canlandıracak, aynı zamanda kültlerin uygulandığı yerlerin hala tanrılara döndüğü esrarengiz yerler. Drone aşırı uçuşları, 3D ile birleştiğinde, siteyi şimdiki ve geçmiş arasındaki yeni açılardan keşfetmemizi sağlayacaktır.

Sporcularla birlikte muhteşem Olimpiyat etkinliklerini yeniden yaşayacağız. Çok yüksek hızda çekilen görüntüler sporcuların hareketlerini ortaya çıkaracaktır. ‘Dönemin' sanatçılarının çizebileceği ayrıntılar. Ve hipodromda kraliçenin testine katılacağız: auriglerin karşı karşıya olduğu araba yarışları, saldırıların sürücüleri kadar tehlikeli.

Eski ateşkes zamanı, ilk Olimpiyat oyunlarının stadyumuna gidin !

Yapım : Séquana Média & Kalisté Productions

Posted on:
Views:5
Quality:
Year:
Duration: 51 Min
Country:
Release:
Language:Türkçe Dublaj

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir