İyi seyirler dileriz...
Belgeselde yer yer bazı yerlerinde bize uygun olmayan görüntüler yer almaktadır. Bilinçli 18 yaş üstü izleyicilerin Belgeseli izlemesini tavsiye ederiz...

1918, İspanyol Gribi

No votes

Beğendiyseniz, puan verin


0 / 10

Your page rank:

İspanya'da bilinen en kötü pandemi, çocuklar arasında% 80 mortalite ile nüfusu azalttı. İspanya yarı boştu. Bize tanıklık eden zamanın belgeleri var, ama neden bu “İspanyol gribi ” hakkında pek bir şey bilmiyoruz?

Elbette çalışması ve bilgisi, daha sonraki pandemilerdeki hataları düzeltmemize yardımcı olurdu. Bu ve diğer bölümler, tüm modern çağ pandemilerinin annesinin sona ermesinden bir yüzyıl sonra, aşırı nüfuslu ve birbirine bağlı dünyamızda riskin azaldığını göstermektedir.

Olanları yeniden yapılandırmak ve bu felaketlerden neler öğrenilebileceğini yansıtmak için belgesel, Estanislao Nistal, Beatriz Echeverri, Guillermo Moreda, Diego Ramiro, Guillermo gibi diğer alanların yanı sıra virologların ve sosyoloji, tarih veya demografi uzmanlarının ifadelerini topluyor. Balmori, Luis Antonio Martínez, José Ignacio Macua veya María Isabel Porras.

 

Posted on:
Views:3
Quality:
Year:
Duration: 50 Min
Country:
Release:
Language:Türkçe Dublaj

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir