İyi seyirler dileriz...

Kozmonot Nasıl Oldum

No votes

Beğendiyseniz, puan verin


0 / 10

Your page rank:

“How I Became a Cosmonaut” belgeseli, 27 Aralık 2023 tarihinde yayınlanmıştır ve yönetmenliğini Pavel Baydikov yapmıştır. Bu belgesel, bir insanın çocukluk hayalini gerçekleştirme yolculuğunu ve bu süreçte karşılaştığı zorlukları gözler önüne seriyor. Kozmonot olma sürecinin ardındaki zorlu bilimsel ve fiziksel süreçleri detaylandırarak, izleyicilere uzay keşfi ve insanın sınırlarını zorlama konusunda ilham verici bir bakış açısı sunuyor.

Belgesel, sadece teknik yönleri değil, aynı zamanda psikolojik mücadeleleri de ele alarak, izleyicilere bu zorlu yolculuğun ne kadar karmaşık olduğunu hissettiriyor. Pavel Baydikov’un yönetiminde, kişisel hikayeler ve uzay yolculuğunun büyüleyici yönleri, seyirciyi derin bir düşünceye ve hayranlığa sevk ediyor. Baydikov, bu belgeselle insanın hayal gücünün ve azminin sınırlarını keşfetme arzusunu etkileyici bir şekilde ortaya koyuyor.

“Konstantin Borisov, çocukluk hayalini gerçekleştirmek ve kozmonot olmak için bir yolculuğa çıkan sıradan bir ofis yöneticisiydi, bu yüzden Rusya'da Astronotlara Kozmonot denir. Bu rüyayı takip etmesi yedi yıl sürdü. Aday olarak başlayarak titiz bir seçim sürecinden geçti ve astronot birliklerine katıldı. Ancak, bu sadece başlangıçtı. Kostya, katı düzenlemelere uyarak her şeyi, hatta temel günlük görevleri bile öğrenmek zorunda kaldı. Yosun yetiştirmekten insan vücudundaki değişiklikleri incelemeye kadar uzayda — deneyler yapmaya hazırlandı. Ve 5 yıl sonra, açgözlü kelimeleri duydu: « Uzaya uçuyorsunuz!”

Posted on:
Views:2
Quality:
Year:
Duration: 75 Min
Country:
Release:
Language:Türkçe Dublaj

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir